Welkom bij Plus One Sales!

Survey

Kwaliteitscontrole en klanttevredenheid zijn onmisbare factoren voor een gezond bedrijf. Plus One Sales zorgt voor dataverrijking, tevredenheidsonderzoeken, enquêtes,…

Krijg een volledig inzicht over hoe klanten uw organisatie ervaren. Doe via deze weg nieuwe inzichten op, die de groei van uw bedrijf kunnen bevorderen.

Dataverrijking

Bij Plus One Sales gaan we verder dan enkel het verzamelen van data; ons toegewijde team specialiseert zich in zowel interne als externe gegevensverzameling om een verrijkt profiel van potentiële en bestaande klanten te creëren. Door deze aanpak kunt u constant beschikken over nauwkeurige en actuele informatie, waardoor uw bedrijf altijd met de juiste gegevens kan opereren.

Wij begrijpen dat dataverrijking een voortdurend proces is dat nooit stilstaat. Ons team waarborgt deze continuïteit door regelmatige updates en aanvullingen op de verzamelde data. Kies voor personalisatie, interactie en realtime informatie en ga samen met ons de weg naar een gepersonaliseerde benadering van uw klanten.

Of het nu gaat om een eenmalige dataverrijking of periodieke updates, wij bieden flexibele oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Vertrouw op Plus One Sales voor een data-aanpak die uw bedrijf in staat stelt om op een dynamische en doelgerichte manier met data om te gaan.

Tevredenheid- en kwaliteitsonderzoeken

Bij Plus One Sales bieden we flexibele tevredenheids- en kwaliteitsonderzoeken, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Samen bepalen we het type onderzoek dat het beste past bij uw doelen en focus.

Opteer voor een algemeen tevredenheidsonderzoek, waarbij we de meningen van uw klanten peilen, of kies voor een diepgaande analyse na verkoop. In dit laatste scenario worden bestaande klanten benaderd voor gedetailleerde interviews over het geleverde product of dienst. Dit biedt niet alleen inzicht in eventuele klachten, maar ook in de nazorg die uw bedrijf aan klanten verleent.

Onze onderzoeken vormen niet alleen een waardevolle bron voor kwaliteitsverbeteringen, maar versterken ook direct de klantrelatie door middel van open communicatie. Het verkrijgen van inzichten in klanttevredenheid en klachten stelt uw bedrijf in staat om proactief te reageren, de kwaliteit te optimaliseren en de band met uw klanten te versterken. Bij Plus One Sales geloven we dat directe communicatie de sleutel is tot het creëren van een positieve klantbeleving en het continu verbeteren van uw bedrijfsprestaties.

Vragen of heeft u interesse?

Contacteer ons vrijblijvend